Welkom

Welkom op onze blog “De Kniezebietertjes”.

20170702_133538
Na lang twijfelen of ik dit nou wel moest gaan doen, iedereen heeft tegenwoordig toch al een blog, dus wat maakt die van mij nou bijzonder?, Heb ik toch de knoop maar doorgehakt, waarom eigenlijk niet?

We hebben een niet alledaags leven waar iedere dag wel wat gebeurt, we hebben bijzondere hobby’s, een bijzondere zoon, ik heb een bijzondere tumor, en daarnaast zegt men dat het schrijven werkt als een soort uitlaatklep.
Dat weet ik, ik schrijf namelijk al jaren, maar dan in een soort dagboek wat alleen voor mezelf is bedoeld. Maar schrijven op zich is me niet onbekend, en inderdaad; waarom zou ik sommige gedeeltes dan niet proberen te delen? Aangezien mijn hoofdpijn me vaak beperkt in mijn mogelijkheden zal ik proberen elke week weer iets nieuws te bloggen, de ene dag zal het echter iets meer zijn dan de andere.

Maar op onze site zal ik je een kijkje geven in ons (niet alledaagse) leventje, vindt je informatie over onze manier van gezond en zelfvoorzienend leven, KOEK; Kunst Op Een Koekje, Familie recepten, Bespaartips en Trucs, Natuurfotografie, het Smith Magenis syndroom (SMs) en mijn leven met de gevolgen van een hersentumor.

Mocht je ergens iets meer van willen weten, heb je (positieve) feedback, zou je iets willen delen, vragen of me willen volgen zodat je automatisch bericht krijgt van mijn nieuwe blogs? Meld je dan aan als volger of stuur me een mailtje…Tot schrijfse!

Advertenties