KOEK webshop

Geen zin om zelf te bakken maar toch iets moois én lekkers?
Kies voor mooi gedecoreerde koek van KOEK, Kunst Op Een Koekje.
Handgemaakt met pure ingrediënten en zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke kleur- en smaakstoffen.
Natuurlijk kan ik ze maken op bestelling maar omdat ik altijd een aantal setjes extra maak, zijn ze nu ook direct uit voorraad. Lekker, snel én makkelijk!!

Wil je meerdere verschillende koeken of wil je ze verzonden hebben, geen probleem!
Stuur me dan even een berichtje voor het totaalbedrag of voor de verzendkosten.

Bijenkorf met twee honingbijtjes

Set van een Bijenkorfje met tweehoningbijtjes. Nog 10 setjes beschikbaar. Houdbaarheidsdatum tot september 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€3,95

Krabkoekjes

Super gave krab koekjes,in oranje en rood. Ca. 8 cm per stuk Nog 10 stuks beschikbaar Houdbaarheidsdatum tot september 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€2,00

 

 

Koektaart Letter of Cijfer

Let op!! Koektaart kan alleen op besteling gemaakt worden om de versheid te garanderen. Je kunt zelf de smaak, de kleurstelling of het thema bepalen. Alles op de taart is eetbaar, zelfs de bloemen en vlinders. Bijna alle smaken zijn mogelijk, de voorbeelden op de foto zijn: K van chocoladekoek met Chocolademousse vulling, Oreo en Karamelstukjes en versierd met Oreokoek, Minidonuts en karamel. O van citroenkoek, gevuld met banketbakkersroom en lemoncurd, versierd met Citroenmacarons, suikerkuikens, eetbare viooltjes,chocolade en vlinders van ouwel. E van kaneelkoek met vanillevulling en blauwe bessen, versierd met eetbare viooltjes, vlinders van ouwel, versierde koekjes en blauwe bessen. K met frambozenkoek en vulling van verse frambozenbotercreme en frambozenjam, versierd met verse framboos, eetbare rozen, rozen van marsepein, macarons en chocoladebonbon. Dit formaat koektaart is geschikt voor ongeveer 9 personen en kan in ieder gewenst letter, cijfer of teken gemaakt worden. Voor meer informatie of een bestelling stuur me dan een berichtje via: info@kunstopeenkoekje.nl

€17,50

 

 

 

Kip op nestje

Kip op nestje, compleet eetbaar.10 cm hoog (per stuk) Nog een kipje beschikbaar. Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€3,95

 

Set Bloemen

Set van twee bloemen per verpakking (ongeveer 8cm), allemaal uniek en net even anders. (nog 5 setjes). Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€1,75

 

Lieve lammetjes

Lieve Lammetjes, ongeveer 8 cm groot. (nog 2 stuks) Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen.

€1,75

 

Kadoset Cactus

Stoere kadoset Cactus, inhoud mix van 10 cactussen in metalen blik (nog 5 sets). Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€10,00

 

Pot koekpillen

“One cookie a day keeps the doctor away” Met deze pot koekpilletjes ben je voorzien van 50 mg pure liefde per koekje. In de glazen pot zitten ongeveer 10 koekjes. Heel leuk als bijvoorbeeld een beterschapskado. (nog 8 potten) Houdbaarheidsdatum tot juli 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€10,00

 

Snoep Koek

Mooie gekleurde snoepkoek, verpakt per 2 stuks. Mix van verschillende kleuren, allemaal verschillend. (Nog 7 setjes). Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€1,75

 

Verenkoekjes

Mooie gekleurde verenkoekjes, verpakt per 3 stuks. Mix van smaken (Nog 5 setjes). Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€1,75

 

Vrolijke vlinders

Vrolijke vlinders, allemaal uniek en anders. Ongeveer 6 tot 8 cm groot (Nog 19 stuks). Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€1,75

 

Kuskoekjes

Set van 7 verschillende koekjes (3 tot 6 cm) verpakt in leuk bijpassend geschenkblikje. In ieder blikje zitten in ieder geval 2 kusjes. (nog 7 blikjes) Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€7,50

 

Toffe Tulp groot

Toffe tulpen van ongeveer 11 cm groot, in verschillende kleuren en allemaal uniek (Nog 5 stuks). Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€1,75

 

Merengue lollies

Mmmmm….Merengue lollies. Ongeveer 10 centimeter groot. Ideaal voor mensen met een allergie want ze zijn Lactose, Zuivel en Glutenvrij. Ook erg leuk als traktatie op school of feestje. Houdbaarheidsdatum tot juli 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€1,75

 

Galaxy Merengue rondjes

Mmmmm….Merengues. Deze zakjes zijn gevuld met een mix van citroen en vanille rondjes. Ongeveer 40 stuks per zakje. (Nog 8 zakjes). Ideaal voor mensen met een allergie want ze zijn Lactose, Zuivel en Glutenvrij. Ook erg leuk als traktatie op school of feestje. Houdbaarheidsdatum tot juli 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€4,00

 

Koek assorti klein

Koek assorti van 10 roomboterkoeken (ongeveer 7 cm) met verschillende smaken, van iedere smaak zitten er twee stuks in. Cholade-Vanille Chocolade-Oreostukjes Pistache-Kokos Aardbei-Witte chocoladestukjes Chocolade met chocoladestukjes (Nog 6 setjes) Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€5,00

 

Koek assorti groot

Koek assorti van 10 roomboterkoeken (bijna 10 cm) met verschillende smaken, van iedere smaak zitten er twee stuks in. Citroen-Cranberry Pandan- Kokos Chocolade- Oreostukjes Framboos- Witte chocoladestukjes Vanille- Chocoladestukjes (Nog 6 setjes) Houdbaarheidsdatum tot juni 2019 dus als je het zonde vind om de kleine kunstwerkjes op te eten kun je ze eerst nog een tijdje bewonderen. Uiteraard gaat er bij iedere bestelling weer 10% van de opbrengst in het spaarpotje voor VISIO. Verzenden is geen probleem, wel veilig verpakt als pakketje om breuk te voorkomen!

€7,50

20190411_175522

Advertenties
Geplaatst in: KOEK

3 gedachtes over “KOEK webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s