Help dromen waar te maken!

20170702_133536a

Laat de wensen van de kinderen van VISIO uitkomen!

Ik ben Wiarda, de moeder van Wessel (9 jaar). Wessel is slechtziend en heeft het Smith Magenis syndroom. Sinds een klein jaar kan Wessel, vanwege zijn 24 uurs zorg, meervoudige handicap en slechtziendheid, niet meer continu thuis wonen. Hij woont nu doordeweeks op de Libelle, een van de vier woon- en logeergroepen van Koninklijke VISIO in Haren.

Op het terrein kunnen ze naar school of hebben dagbesteding, kunnen logeren of zelfs wonen. De meeste kinderen hebben naast een visuele beperking ook nog een (ernstige) meervoudige handicap. Zowel lichamelijk als geestelijk, sommige zelfs blind en doof.

Zoveel wensen
In navolging van ons succesvolle inzamelingsproject van vorig jaar om de woon- en logeergoepen te voorzien van nieuw en veilig buitenmeubilair hebben we niet stilgezeten. De kinderen en begeleiders hebben afgelopen zomer kunnen genieten van het samen buitenzijn op de nieuwe buitensets en zo kwamen er steeds meer ideeën los om nog meer wensen te gaan vervullen.

20170817_155028 DSC_2773aaaa

Want ondanks dat de potjes voor extra voorzieningen steeds leger raken, blijven de wensen van de kinderen groeien.

Zo is bijvoorbeeld de huidige (spel)computer dringend aan vervanging toe, staat een karaoke-set hoog op het wensenlijstje en zou de snoezelruimte wel voorzien mogen worden van een nieuwe ontdekkings- en zintuigprikkelende inrichting. Helaas zijn we voor de aanschaf van dit soort extra’s grotendeels afhankelijk van giften en donaties. En daarom blijven we bezig met inzamelingsprojecten om dit mogelijk te kunnen maken.

Wie helpt mee dromen waar te maken?
Dus ik hoop dat iedereen die dit bericht leest iets voor ons, en dan vooral voor de kinderen, iets zouden kunnen of willen betekenen. Dit kan in de vorm van een financiële bijdrage maar natuurlijk ook in de vorm van de gewenste spullen waar we wat mee kunnen doen.

Iedereen die mee wil doen met deze (doorlopende) actie en zijn of haar steentje wil bijdragen in de vervulling van de wensen van onze kinderen, alvast ontzettend bedankt voor jullie bijdrage!

Dus deel dit bericht alsjeblieft zo vaak je kunt zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen bereiken! Alle beetjes helpen en je kunt al (anoniem als je wilt) doneren vanaf 5 Euro.

Voor meer informatie over het Smith Magenis syndroom, VISIO of de actie: kijk dan op www.dekniezebietertjes.com of op www.visio.org

Klik op de link om direct te doneren: Doneeractie VISIO

Advertenties

3 gedachtes over “Help dromen waar te maken!

  1. Annemiek Visser zegt:

    Natuurlijk groeien de dromen van deze kinderen. Zij zijn immers kind en willen ook leuke en als het even kan luxe dingen. Heel veel succes met jullie inzamelingsactie. De buitenmeubelen zien er trouwens heel mooi uit.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s