(Bijna) Alles weer op een rijtje

Na het explosiegevaar van Wessel heb ik weer even een beetje moeite mee om alles op een rijtje te zetten , ik blijf maar aan hem denken en als mijn hoofd even niet ophoud met malen moet ik er gewoon even tussenuit. Ondanks de opkomende storm, dreigende luchten en een beetje regen toch een mooie en flinke wandeling gemaakt (en nog grotendeels droog gebleven ook ;-). Niemand anders was er met dit weer op uit getrokken maar het heeft mij weer mooi plaatjes opgeleverd. En zoals jullie kunnen zien: Er zijn nog een hoop zwammetjes verscholen maar stiekem piept er af en toe een krokusje of katje tussendoor….de lente komt eraan!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s