“My Mushroom Mania”

Het hoort natuurlijk helemaal bij de herfst, paddenstoelen! We wonen in een mooie omgeving waar ik bij elke (ochtend) wandeling weer nieuwe exemplaren tegen kom, allerlei soorten, maten, formaties en wondertjes van de natuur.
De door mij zo lang gewenste Nikon camera is eindelijk besteld en hopelijk kan ik er volgende week mee op pad gaan om wat uit te gaan proberen..nu moet ik het nog eventjes doen met mijn simpele Samsung mobiel, maar de plaatjes blijven toch mooi! Hier weer even een compilatie van “My Mushroom Mania”.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s