Wooninspiratie: Upcyclen; Schoenenrek

Upcyclen, eigenlijk recyclen maar dan in een ander jasje. Je maakt van iets wat je al hebt eigenlijk iets anders. Zo had had ik een schoenen rekje nodig bij de achterdeur, want al die rondslingerende schoenen vind ik echt een crime. Omdat de meeste kastjes of kistjes net te breed waren moest ik maar op zoek naar een andere oplossing. Dus maar even blijven zoeken of ik bij de kringloop misschien iets tegen zou komen. Tot ik opeens het idee kreeg om de twee oude fruitkistjes die ik nog had staan op elkaar te stapelen. Zo kreeg ik precies de ruimte die ik nodig had opgevuld en kon ik ook de rondslingerende schoenentroep een plekje geven! Twee vliegen in een klap…

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s