Wooninspiratie: Seizoen Thema’s

Zoals je al in mijn blog Stillevens hebt kunnen lezen hou ik van het maken van kleine stilleventjes…overal bij mij in huis zie je wel kleine hoekjes waar elk seizoen weer iets anders staat. Ik hou van alle seizoenen en vind het leuk om dit ook in huis een beetje terug te laten komen. Met mijn vaste “schatten” kan ik zo perfect combineren. Een vaas of schaal wordt weer met het seizoen veranderd en ook de stilleventjes veranderen hierin mee. Welkom in mijn wereldje van de Seizoenen….

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s